FAQ Pogosto zastavljena vprašanja

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte. Za odgovor kliknite na ustrezno vprašanje spodaj.

Objava novega zaposlitvnenega oglasa je enostavna. V kolikor še niste registrirani kot delodajalec se naprej brezplačno registrirajte tu. Po uspešni registraciji boste na vpisan email naslov prejeli potrditveno povezavo, ki jo morate obiskati. Potem se lahko prijavite z vašim izbranim uporabniškim imenom in geslom v vaš uporabniški račun. V nadzorni plošči najprej izberite ustrezen članski paket, ki vam ustreza (brezplačen oglas, paket 12ih navadnih oglasov...), nato pa kliknite na povezavo "Objavite nov zaposlitveni oglas". Odprl se vam bo obrazec za oddajo novega zaposlitvenega oglasa, ki ga ustrezno izpolnete.
Vaš prvi zaposlitveni oglas lahko objavite popolnoma brezplačno (7 dnevna objava). Kadarkoli kasneje lahko v vašem uporabniškem računu izberete katerega izmed naših članskih paketov. Na voljo so različni paketi (različno število oglasov) z različnimi cenami. Tako paketi kot tudi cene so vidne v vašem uporabniškem računu na zaposlitev1a. Pakete lahko prikrojimo tudi po vaših željah. Za več informacij nas konktaktirajte.
V osnovi lahko objavite dve vrsti zaposlitvenih oglasov:
- Klasični zaposlitveni oglas (tekstulani zaposlitveni oglas)
- Napredni grafični zaposlitveni oglas - primer (oglas v grafični predlogi vašega podjetja, spletne strani itd.)
Grafično predlogo načeloma lahko izdelate sami. Na voljo vam je več kot 130 že narejenih grafičnih predlog, katere lahko dokaj enostavno spremenite po vašem okusu. Z izdelavo lahko začnete tudi popolnoma od začetka, vendar je za to potrebno nekaj osnovnega znanja HTML jezika. Grafično predlogo za vse vaše objavljene oglase pa vam seveda lahko izdelamo tudi mi po vaših željah in predlogih.
Za vse podjetja je na voljo tudi rubrika "predstavitev uspešnih podjetij" kjer lahko brezplačno objavite predstavitev vašega podjetja. Predstavitev vam lahko služi kot dobra referenca in vsebuje podatke o vašem podjetju, predstavitev podjetja in zaposlenih, predstavitev izdelkov in storitev, galerijo izdelkov, itd. Za več informacij v zvezi z objavo predstavitve nas konktaktirajte.
Poleg tega lahko namesto klasičnih ali naprednih zaposlitvenih oglasov objavljate tudi izzive / naloge za iskalce zaposlitve.
Kontaktirate nas lahko na telefon ali pa nam pišite na katerega izmed naših email naslovov. Lahko pa izpolnete tudi kontaktni obrazec tukaj.
Vaš prvi oglas lahko oddate brezplačno. Brezplačni oglas je objavljen 7 dni. Ostali plačljivi oglasi so objavljeni 30 dni oz. do poteka roka za prijavo.
Pri oddaji vašega zaposlitvenega oglasa lahko označite različne načine prijave. Kandidati se lahko prijavijo preko e-pošte, običajne pošte ali s klicem na telefonsko številko, ki jo vpišete. Lahko pa izberete tudi opcijo prijave preko našega internega sistema prijav. V primeru internega sistema prijav, se vam spisek prijavljenih kandidatov prikaže v nadzorni plošči. Kandidati pa k prijavi prav tako lahko priložijo tudi različne datoteke npr. življenjepis in podobno.
Vsak oglas lahko vsebuje logotip in povezavo do spletne strani vašega podjetja. Poleg tega lahko oglas vsebuje še opis vašega podjetja in povezavo na javni profil vašega podjetja na naši spletni strani. V tem primeru morate v vašem uporabniškem računu izpolniti podatke o vašem podjetju, naložiti logotip vašega podjetja itd.
Po zakonu morajo biti objavljeni oglasi v slovenskem jeziku. Lahko pa je vaš oglas napisan v dveh jezikih (slovenskem in tujem). Za oglas v slovenskem jeziku lahko poskrbite sami ali pa vam ga prevedemo mi. V tem primeru nas konktaktirajte pred objavo vašega oglasa. Zaželjeno je da nam oglas v primeru, da je potrebno prevajanje pošljete v angleškem jeziku.
Najbolj primerni način plačila je nakazilo na naš transakcijski račun. V določenih primerih (pri večjih zneskih) je možno tudi obročno plačilo. Obstaja pa tudi možnost plačila preko PayPal-a kjer vam trenutno nudimo še dodaten 5% popust in prav tako možnost plačila na obroke. V tem primeru je zaželjeno da imate odprt PayPal račun.
Za majhna podjetja je na voljo posamičen nakup objave oglasa po ugodni ceni. Vsi ostali paketi pa so oblikovani tako da za eno ceno omogočajo objavo npr. 12-ih zaposlitvenih oglasov. Na voljo pa je tudi neomejeni paket, ki prav tako za eno ceno omogoča objavo neomejenega števila oglasov v eno-letnem obdobju. Za več informacij nas kontaktirajte.